Препоръки

Каквото и да напиша, винаги ще е малко за гримьора, жената, човека Диана Стоянова! Като един от много нейни възпитаници, мога да кажа, че преди 7 години попаднах на точното място в точните ръце! Жена пълна с магнетизъм, чар, енергия и безобразно чувство за естетика. Захвата на четката, цветовете на сенките, аромата на червило и съветите, които получих помня и до днес! Подобна отдаденост, перфекционизъм и изтънченост в изкуството наречено ,,грим,, не бях срещала до този момент! Продължавай с пълни сили, прекрасна Диди! :*

Паола Дунчева, професионален гримьор Makeup Artsists PD, официален гримьор на Манхатън Козметикс за България

Диана е страхотен професионалист, с който съм имал удоволствието да работя в общи модни проекти.
Емилян Ялъмов, моден и лайфстайл журналист, „На светска вълна“ – БНТ, гр. Варна

Огромно БЛАГОДАРЯ на моя MAKE-UP учител Диана Стоянова! Курса бе вълшебно изживяване. Тънкости и трикове,основни стъпки,снимки,препоръки за материали,много смях и откровения,обсъждане на сериозни въпроси,-всичко това изпълваше часовете ни в курса,който препоръчвам от все сърце!

Нели Уолш, гримьор и фризьор, собственик на Салон за красота Лолита, гр. Сливница

Едно голямо БАГОДАРЯ на очарователната Diana Stoyanova за професионалното отношение, приятелската атмосфера, знанията и съветите, които ми даде по време на индивидуалния ми курс по гримиране. Още едно огромно БЛАГОДАРЯ и за страхотните снимки, които ми направи 🙂 Беше изключиетелен късмет и привилегия да се уча от такъв талантлив и успял ментор и сърдечен и лъчезарен човек! Продължавай да твориш красота с ръцете си и да превръщаш грима в изкуство!

Таня Атанасова, лекар, гр. София

Диана е невероятен човек и професионалист!!! Един от хората, за които можем да кажем,че превръща грима в изкуство! Тя е истинско доказателство,че когато правиш нещо с любов,то се получава перфектно!!! Дианче,продължавай в същия дух!
Силвия Ганчева, гримьор и клиничен психолог, гр. Hohenthann, Германия

Успешен професионалист, комплексни качества, свързани с красота, стил и начин на преподаване.
Диана Стоянова – удивителна като жена, уникална като работно отношение!
Думата, която я описва е ВЪЗХИТА!!! 🙂
Дерзай, Диди…Това го можеш до съвършенство!
Напред и нагоре!
Весели празници на теб и всички твои почитатели, курсисти, колеги, приятели…
Десислава Христова, професионален гримьор, гр. Мездра

Диди е страхотна! Много внимателна, спокойна и подкрепяща! Мога да разчитам на нея за професионални съвети за грим и знам, че тя винаги ще откликне с голямо желание и радост да окаже съдействие. Изключително прецизна и коректна, истински професионалист! От нея научих много! БЛАГОДАРЯ ТИ от сърце, Диди!
Калина Валериева, професионален гримьор – Kika Make-up, гр. София

Изключителен професионалист, от много време е в бранша и името й говори само за себе си! Изкарала съм обучението си при нея и съм много доволна от начина и на работа и отношението.След дълги проучвания ми бе препоръчана от доста хора,както и аз я препоръчвам сега и определено съм доволна,че избрах нея. Благодаря за всичко,Диди

Виктория Шантел, професионален гримьор – Victoria Make Up, гр. София

Диана Стоянова е страхотен преподавател и голям професионалист.Това е човека от , който може да научите много.
Катя Кирилова, професионален гримьор в студио Refresh, гр. София

Диди е прекрасен, голям професионалист и Човек! Освен, че има търпението, както и познанието, за да извае един гримьор, така е чудесен приятел, на който може да се разчита за съвет във всеки един момент??

Надя Петрова, професионален гримьор, гр. София

Изключителен професионалист! Много се радвам ,че имах честта да бъда ученичка на Диана Стоянова. Препоръчвам я горещо ,на бъдещите курсистки. Няма да останете разочаровани.

Никол Рунева, професионален гримьор, гр. Костенец

Говорейки за качеството на снимките, които ми е правила Диана, не мисля, че бих могла да кажа нещо, което да не е очевидно – изящни, стилни, красиви, с акцент към детайла и най-вече – улавящи най-специфичното от характера. Снимките, които ми е правила, са върху кориците на книгите ми, когато дадена медия иска снимка за добавяне към интервю, изпращам някоя от направените от нея, защото съм убедена, че ме представя по най-добрия начин. А крайният резултат се дължи не само на гримьорските и фотографските умения,които за безспорни, а и на общуването с моделите й – Диана е фин, деликатен, изключително топъл предразполагащ човек. В студиото й всяка дама или господин са посрещани като желани и близки гости, като Диана създава непринудена атмосфера. След грим и фотосесия аз се чувствах като след прекарано приятно време с приятел. Мисля, че всяка жена заслужава подобно изживяване. Затова съвсем искрено препоръчвам!
доц. д-р Надежда Сталянова, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“

Страхотен професионалист! Очарована съм от Diana Stoyanova, от начина и на работа, от професионализма и компетентността и! ??
Добрина Кюркчиева, SIS Industries, гр. София

Страхотен професионалист!
Симона Руменова, салон за красота Елинор, гр. София

Невероятен професионалист! Удоволствие е да се работи с нея! Подхожда с невероятен усет и внимание.

Йоанна Веселинова, студент, гр. София

Диана е изключителен професионалист….Много талантлива и най-вече влюбена в това,което прави.Грима в голяма е начина по който тя изживява същността си,творейки.А няма нищо по-хубаво от това,да се довериш на човек,който обича това,което прави.Защото правейки го,той ти дарява Обич ,Красота и Щастие!Изборът не е във вашите ръце,Изборът е в Ръцете и.А те са Божествени!???

Елка Ралчева, гр. София

 

Диди не само е изключително професионален гримьор, а и много мотивиращ учител! Може за минимално време да ти вдъхне доверие и амбиция и да те направи много добър! Личи ѝ, че е такава благодарение на това, че разбира какво искаш и това не е най-важното. Тя има отношение, тя е не само гримьорка и учителка, тя е и приятелка! Разбрана, точна, жена на място, продължавай все така!
Габриела Стойчева, гримьор, гр. София

Невероятен Учител с главно У,който не щади средства и емоции.

Христина Миладинова, гримьор и козметик, собственик на бюти салон Lovely, Благоевград

Прекрасен човек и професионалист ,отличен метод на преподаване .Препоръчвам на всеки ,който иска да се занимава професионално с грим .

Лилия Йорданова, юрист, гр. София

Страхотен човек и компетентен професионалист с индивидуален подход, както към курсистите, така и към моделите! Креативна, търпелива, информирана относно световните модни тенденции, притежаваща необходимата теоретична и практическа подготовка! Каквото и да се каже за нея е малко!

Вики Алексиева, модел, гр. София

Диди, благодаря :* и за страхотните емоции, и за сбъднатите цветни вълшебства 🙂 За мен беше истинско удоволствие всеки един момент с творчески предизвикателства и твоята подкрепа! Продължавай напред с така креативния дух, който носиш, зареждаш и нас!

Жана Димитрова, юрист, гр. София

Благодаря на прекрасната Диана Стоянова за професионалното и приятелско отношение,за добрият подход и за съветите които ми даде.Каквото и да се каже за нея е малко! Препоръчвам на всеки,който иска да се занимава професионално с грим!

Моника Узунова, професионален гримьор и маникюрист, студио за красота Monique Make-Up Art& Nails, гр. Петрич

Диди е един изключителен професионалист ! За 4 часа съвместна работа научих толкова много неща от нея ! Ефекта беше изненадващ ! Никога не се бях виждала в такава светлина ! Благодаря ти за професионалното отношение Диди ! You made my day 😀

Рени Кънева,  CSR -TELUS International, София

За мен Диана е човек ,който знае какво прави и го прави с много,много любов!
Изключителен професионалист (в пълният смисъл на думата),много изчерпателна и търпелива в преподаването и изпълнена с харизма очарователна дама.
Когато за пръв път прекрачих прага на студиото като неин курсист си мислех ,че няма накъде да съм по запалена…….Уви….Бърках.Тази прелестна дама успя да ме нахъса и амбицира безкрайно много.
Благодаря ти мила Диди,че имам удоволствието да те познавам и честта да бъда твоя ученичка…….БЛАГОДАРЯ!

Даниела Василева, гримьор, град София

Гласувам с две ръце! :)))) Диана е много добра и курса беше точно това, което исках. Радвам се, че попаднах на нея!

Йоанна Цонева
Shop Manager – Bomb Cosmetics, Великобритания

Карах курсове по грим при Диана и съм очарована.Научих много за сравнително кратко време.Благодаря ти Диана! Страхотен професионалист и човек!
Яна Евтимова, гр. София

Изключително полезен курс на професионално ниво! Благодаря!

Румена Станчева, гр. София

Започнах този курс след едно продължително проучване в интернет. Огромно впечатление ми направи, че обучението е индивидуално – възможност да се обърне достатъчно време и внимание на курсиста. Стартирах с голямо желание, интерес и много очаквания, които бяха изпълнени. Получих както теоретични, така и практически умения. Научих знания и техники, които нямам търпение да приложа като гримьор. Диди е изключителен професионалист, преподава с огромна любов и отдаденост. Огромно БЛАГОДАРЯ! Желая много успехи и вдъхновение! 🙂

Диана Стоянова, гр. Русе

Благодаря!!!
Изключително полезен курс, много интересен и на професионално ниво!

Нина Тодорова, гр. Своге

Благодаря ти Диана за професионално проведения курс. Сигурна съм, че благодарение на теб ще бъда добра в работата си на гримьор.

Людмила Настанлиева, гримьор и маникюрист, гр. Смолян

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save