За NEXT LEVEL Beauty Academy

Академията за грим NEXT LEVEL Beauty Academy отваря врати през 2011 година. Основна цел и задача на академията е обучението на професионални гримьори, които са практически и теоретично подготвени да работят във всички сфери на бюти грима- салоните за красота, спа и уелнес обекти, гримьори на свободна практика, гримьор – консултанти в магазините за висок клас козметика, презентатори и продавачи на козметични марки, работа в телевизии, мода, фотосесии, филми, реклама, музикални компании и сценични изяви и мн. др. Курсът е фокусиран изцяло върху изграждането на курсиста като професионалист, готов веднага след завършване на своето обучение по грим да започне работа във всички сфери на бюти грима.

Можем с гордост да се похвалим с успешно практикуващи наши курсисти, които вече сами по себе си са утвърдени имена в бюти сектора и козметичната индустрия. Имаме курсисти от всички краища на страната, като брандът NEXT LEVEL Beauty Academy налага традиции и високи стандарти в сферата на професионалния грим и е заявка за висок професионализъм, креативност и артистизъм, безкомпромисно отношение към качеството на работа и индивидуален подход към всеки клиент. Наши ученици работят и извън границите на страната, имаме успешни курсисти в Дания, Германия, Великобритания,САЩ, Испания, Гърция, Турция, Кипър, Македония, ОАЕ и др. През годините възпитаници на школата са били и чуждестранни курсисти, обучението може да бъде проведено и на английски език.

Този курс е особено подходящ за фризьори, маникюристи, козметици и други работещи в бюти сектора, които желаят да обогатят професионалното си портфолио с професията гримьор. Курсът е изключително удобен и за хора, които не са от София, както и за всички, които искат за кратък срок, на достъпна цена и при отлични условия да усвоят изкуството на професионалния грим. Курсовете се провеждат след предварително обаждане, по договаряне във време, удобно за преподавателя и курсиста!

Освен професионалните модули по грим академията предлага и индивидуални курсове по самостоятелно гримиране и бюти консултинг. Целта на този тип модули е да даде на всички дами, увлечени от магията на грима, безценните умения да се научат да се гримират самостоятелно, без да им се налага да ползват услугите на професионален гримьор. В рамките на този курс се изучават всички трикове и секрети за създаване на перфектна текстура на кожата, коригиране и скриване на кожни и анатомични несъвършенства и подчертаване на позитивите, които всяка дама би искала да изтъкне. Стъпка по стъпка се изучва изработването на дневни делови и официални гримове с вещината на професионалист – умения, които са изключително ценни за всяка съвременна жена и създават навици и умения за цял живот.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save