КНИГА

ГРИМ АКАДЕМИЯ е първото професионално ръководство по грим, написано от български автор за българската аудитория почитатели на грима. В нея авторът Диана Стоянова повдига завесата към най-грижливо пазените гримьорски тайни и ви дава безценни за всяка дама умения и познания в сферата на грима.

Книгата може да си закупите от страницата на академията във фейсбук или да я поръчате на имейл.
dianastoyanova1@gmail.com

Next Level Beauty Academy

КОРИЧНА ЦЕНА: 25 лв


Тази книга е едновременно практическо ръководство и самоучител по грим, базирана на уникалната авторска методика на Диана Стоянова. Насочена е както към професионалните гримьори, така и към всички дами, които искат да изградят свой личен алгоритъм на гримиране и да се научат да се гримират перфектно спрямо своите черти на лицето, тип кожа, цветови типаж и персонални предпочитания. Книгата е уникална не само за България, но и в световен план с факта, че освен като автор и гримьор, Диана е и фотограф, стилист и графичен дизайнер на всички фотографии в книгата.ПОЛЗИ ОТ КНИГАТА:

– Ще се научите да се гримирате сами на професионално ниво и ще спестите време и – разходи за професионален грим. Ще можете винаги, когато пожелаете да изглеждате безупречно, без да зависите от салони за красота и професионални гримьори.
– Ще получите безброй безценни гримьорски трикове и съвети, които бюти гурутата пазят в тайна и в повечето случаи няма да ви разкрият.
– Ще спестите стотици часове ровене в клипчета и форуми и ще намерите стегнато и синтезирано всичко за грима.
– Ще кажете „стига“ на необмислените и дадени на вятъра пари за гримове, които не са за вас. Когато прочетете разделите за различните гримьорски продукти и четки, ще може компетентно да се ориентирате в морето от реклами и предлагани гримове на пазара и ще сте способни информирано да изберете продукти, които са точно за вашия тип кожа и черти на лицето.
– Ще добиете представа за четките за грим и тяхната употреба на ниво професионалист
– Ще определите формата на вашето лице, очи, вежди и най-подходящия грим именно за вас според индивидуалните ви особености.
– Ще се ориентирате какъв цветови типаж сте и кои са най-подходящите за вас нюанси в грима.
– Ще получите готови рецепти за поетапно изработване на 10 най-любими и популярни визии за различни поводи, подробно разяснени със снимки на автора и илюстрации.

Ако искате да навлезете в дълбочина в тайните на грима, непременно прочетете „ГРИМ АКАДЕМИЯ“! Защото красотата е важна….

Книгата може да си закупите от страницата на академията във фейсбук или да я поръчате на имейл.

Next Level Beauty Academy
dianastoyanova1@gmail.com